Over Ons

Maak kennis met het team

Linda van Mierlo
Eigenaresse en fiscale vraagbaak
Martijn Dorn
Basecone specialist en eerste aanspreekpunt

Maak kennis met het team

Linda van Mierlo
Eigenaresse en fiscale vraagbaak
Martijn Dorn
Basecone specialist en eerste aanspreekpunt
Lia Willems
Ervaren hulp in drukkere tijden

Het ontstaan van Cijfers en meer

Door mijn passie voor cijfers en mijn nieuwsgierigheid naar meer ben ik het accountancy vak ingerold. In het verleden heb ik bij grote accountantskantoren gewerkt, maar al snel merkte ik dat mijn interesse veel meer bij de kleinere bedrijven en zelfstandigen ligt vanwege het persoonlijke contact, de betrokkenheid en de afwisseling.

Toen ik in 2009 de kans kreeg een administratiekantoor over te nemen, is Cijfers en meer ontstaan.

Gelukkig hoef ik het niet allemaal alleen te doen en heb ik de hulp en gezelligheid van mijn fijne collega’s. Samen zorgen wij ervoor dat alle administraties zo goed en snel mogelijk verwerkt worden en dat alle fiscale deadlines iedere keer opnieuw weer gehaald worden. Daarnaast staan wij altijd klaar voor fiscale uitdagingen, een simpele vraag of een alledaags gesprekje.

Ik werk dagelijks voor ondernemers en ben er natuurlijk zelf ook één. Hierdoor weet ik uit persoonlijke ervaring wat het met zich meebrengt en wat de eventuele valkuilen kunnen zijn.

Graag ontmoet ik de ondernemer achter het bedrijf. Ik help je samen met mijn collega’s graag om jouw ondernemerschap tot een zo groot mogelijk succes te maken.

Linda

Cijfers en meer ontzorgt ons al jaren met de administratie zodat wij de focus bij ons werk kunnen houden. Ook voor fiscale vraagstukken staat Linda altijd klaar als sparringpartner

Bram Aben - Bram&deVlam

De professionaliteit gecombineerd met klantvriendelijkheid is voor mij de ideale combinatie om mijn administratie met een vertrouwd gevoel te laten behandelen door Linda van Mierlo en haar medewerkers.

Agnes Bartels - Bartels Parket & Wonen

De mensen zijn er vakkundig en het persoonlijk contact met hen wordt als zeer prettig ervaren. Dit is echt een kantoor waar je je thuis voelt, laagdrempelig en betrokken.

Martijn de Wit - Kantoor de Wit

Wij hadden eerst een andere boekhouder en het ging slecht met ons bedrijf totdat we de tip kregen over te stappen naar Cijfers en meer. Linda heeft ons bedrijf er binnen 2 jaar volledig bovenop geholpen en wij zijn haar daar nog steeds erg dankbaar voor.

Susan Slegers - Smederij A. Slegers V.O.F.

Cijfers en meer verzorgt al zo’n 10 jaar nauwkeurig, snel en betrokken onze bedrijfsadministratie naar volle tevredenheid. Cijfers en meer staat altijd voor je klaar en neemt al die administratieve zaken uit handen waar je zelf liever niet je tijd aan besteed.

Falco van der Maden - Madia B.V.

Een selectie van onze klanten